Sommarupplevelser

Efter midsommar loggade jag ut från FACEBOOK och stängde av min mobil. En tuff månad utan Facebook och en hel vecka utan mobil väntade.

Som vanligt drog jag iväg mot storstan på sommarledighet. Det skulle gå snabbt att ta sig dit denna gång trodde jag. Lisa som alltid ställer upp körde mig till Kallinge. Planet skulle gå en måndag kl 0925. Väntan, väntan och väntan. Vid 1000 tiden hörde vi i vänthallen: ”TYVÄRR ett oljefilter någonstans i Sverige gjorde att nästa plan gick kl nitton och fyrtiofem”. Efter hemresa till Asarum och återresa kom jag till af Chapman kl 2300 till min hytt. En ryska som bodde ca 800 mil från SWEDEN försökte att lära mig detta språk när jag kom in i min hytt som rymmer SEX personer.

Nästa dag blev det frukost som vanligt på Skeppsholmen. Bad och sol och givetvis ett första besök på Café Sten Sture. Som vanligt så studerade jag människor och skrev en del. Olika människor kom och gick i hytten. En gubbe var pianostämmare från Gränna. Någon en tjej från Paris . Det är härligt att vara i Stockholm. Du kan se ut hur du vill, någon annan är alltid värre. Jag träffade Dennis och Tobias och vi var och åt.

GOTLAND RUNT skulle starta på söndagen från Kastellholmen. Det var partystämning från Grand Hotell och hela vägen ut till Skeppsholmen redan från onsdagen. Jag sprang 13 km  en gång och 11 km en annan gång. På Skansen var det dans två kvällar. När jag var och badade på Långholmen fick jag tips om att ta mig till Sandhamn. Detta gjorde jag på söndagen innan jag åkte hem. Via buss till Stavsnäs och båt så tog jag mig ut och tillbringade en underbar dag därute.

Jag hyrde en hoj tre dagar för etthundrasextiofem riksdaler. Den kan man ha i TRE timmar och lämna den på någon station i stan. Det är kul att cykla runt i stan inte minst för mig som OFTA ÄR UTE OCH CYKLAR!

Veckan flöt på med många spännande möten och upplevelser. På måndagen bar det av från Bromma och hemåt. Efter lunch vid hemkomsten så väntade ett underbart jobb!!! Det var att rensa avlopp. Vi hade stopp! Det var inget slagsmål om vem som skulle göra detta. Eftermiddagen och nästa förmiddag bestod av rena ” skitjobbet”. Det var ett par Björn Borgkalsingar som uppenbarade sig!. Man kan säga att resan både började bra och slutade bra….